Wijzigen lidmaatschap

Nieuwe wetgeving omtrent lidmaatschappen
Wijzigen van gegevens moet voor 1 oktober. Dit kan via de Ledenadministratie van SportVisserij Nederland via ledenadministratie@vispas.nl of via telefoon 0900-2025358 (€ 1,- per gesprek). Na deze datum worden de VISpassen voor het komend jaar aangemaakt en is men nog contributie voor het komend jaar verschuldigd. Reeds betaalde contributie wordt NIET meer vergoed. Begin november wordt er automatisch geïncasseerd (alleen bij afgegeven automatische incasso’s). I.v.m. een stornerings periode van 56 dagen, worden alle vispassen eind december verstuurd.