Eerste klusdag op Moba staat gepland!

terug naar overzicht

Zondag, 28 januari 2018

Beste nachtpashouders van de Grote Veenderplas (Moba), bij deze willen we jullie uitnodigen voor de 1e klusdag op de Grote Veenderplas (Moba).

Zoals je al hebt kunnen lezen in de Verenigingslijst van viswateren 2018 ben je als nachtpashouder van de Grote Veenderplas verplicht om tenminste één onderhouddag aanwezig te zijn per kalenderjaar, conform A.L.V. 2006. Mocht je zonder geldige reden niet aanwezig zijn op één van de twee klusdagen en heb je jezelf niet afgemeld bij Patrick_heuvel@hotmail.com dan komt je nachtvispas voor 2019 te vervallen.

Datum:

Zaterdag 24 maart 2018

Tijd:
09.00 uur beginnen met een kopje koffie

Wat moet er gebeuren:

Stekverbetering, snoeien, afval opruimen, paden en stekken snoeien, enz. Buiten het feit dat er gewerkt moet worden is het een mooie opening van het visseizoen, en is er ook zeker tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Deze dag zijn er ook diverse mensen van de Visstand Beheer Commissie die jullie alles over het bestand op Moba kunnen vertellen.

Meenemen:
Het is slim om een paar werkhandschoenen mee te nemen en een paar stevige schoenen aan te trekken. Breng bij voorkeur ook een snoei- en of heggenschaar, zaag, bats, laarzen, lieslaarzen/waadpak mee.

Goed om te weten:

Er wordt voor een broodje en een drankje gezorgd.

De volgende klusdag staat gepland voor zaterdag 27 oktober 2018, zet hem vast in je agenda.